Nyt vinylgulv
Få viden om typer, priser samt gode råd her

Overvejer du et vinylgulv? Læs med her, og få hurtigt et overblik over de forskellige typer vinyl der findes samt fordele og ulemper ved et vinylgulv

Fordele og ulemper

Fordele

  • Fås i mange farver og mønstre. Kan bl.a. efterligne træ- og klinkegulve
  • Kan lægges på eksisterende gulv
  • Let at rengøre
  • Slidstærkt
  • Blødt at gå på
  • Støjdæmpende
  • Varmer og isolerer
  • Let at udskifte

Ulemper

  • Et plastmateriale, der ikke kan repareres
  • Bortskaffelsen af kunststoffer som vinyl er en belastning for miljøet
Fordele og ulemper med vinylgulv
Hvad koster et vinylgulv

Hvad koster et vinylgulv?

Et vinylgulv kan variere utrolig meget i pris, da det fås i utallige farver, mønstre og kvaliteter. Jo bedre kvalitet og slidstyrke, jo dyre bliver prisen naturligvis også. Priserne varierer typisk fra 80 kr/m2 til 350 kr/m2 alt afhængigt af ønsker og behov. Prisen afhænger også af gulvets visuelle look og tykkelse. De ensfarvede gulve er ofte lidt billigere end de mønstret. Hvis du er i tvivl om hvilket gulv du skal vælge, anbefaler vi, at du forhører dig hos din lokale forhandler.

De mange forskellige slags vinylgulve, er skabt til at holde, men man kan aldrig være 100% sikker. Derfor spiller garantien også en vigtig rolle. Garantien på de forskellige gulve svinger meget afhængig af forhandler, kvalitet og slidstyrke. Vi anbefaler derfor, at du studerer terrænet godt, inden du vælger dit næste vinylgulv.

1

Indtast opgaven

2

Pris pr. mail

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Kan jeg selv lægge et vinylgulv?

Hvis du har hænderne nogenlunde skruet på, burde det være et relativt let gør-det-selv projekt at lægge vinyl i køkkenet, gangen og stuerne. Sæt dig dog godt ind i tingene, og hvis du tvivler det mindste på dine evner, så lad professionelle om opgaven.

De fleste forhandlere har en vejledning du kan følge. Der gælder dog særlige regler for vinyl i vådrum. Her skal vinylen svejses sammen, og det er et lovkrav at arbejdet udføres af en certificeret håndværker eller fagmand. At lægge et vinylgulv i et vådrum er derfor ikke en ”gør-det-selv” opgave. Vi vil generelt anbefale at du lader en fagmand lægge dit vinylgulv, da de har den viden og kompetencerne, det kræver. Så er du også sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde, som du kan have glæde af i mange år.

Montering af vinylgulv

Hvor?

Alternativer til linoleumsgulv

Linoleumsgulv
Linoleumsgulv
Linoleumsgulv
Laminatgulv
Laminatgulv
Laminatgulv
Trægulv
Trægulv
Trægulv
Korkgulv
Korkgulv
Korkgulv

Nyt laminatgulv

Få inspiration, viden og gode råd her
Læs mere her